Framtida vindrickare

Lördagens besök i stan var bäst, det bästa var sällskapet (men man får inte glömma fikan på Espresso House). Utomhusbion avfärdade vi då det var lite kallt trots allt, var inte så sugen på att sitta utomhus. Men roligt initiativ! Jag hittade dock inte några byxor, som jag var ute efter. Så på söndagen for jag själv till Ersboda handelscentrum och där hittade jag ett par! Weyy! Vi var ganska länge på systemet och letade efter ett gott vin, det blev tillslut ett rött. Jag håller på att försöka lära mig dricka vin.

 
Vi lagade kålpudding till middag i förrgår och det var svingott! Jag har smakat det någon gång förut har jag fått för mig och då tyckt om det. Så vi provade och det blev en succé. Så det kommer vi absolut att laga igen.

Jag älskar vårat köööök. 

 

Tobiasregistret

Veckan har varit händelselös. Jag har haft skola och jobbat, har knappt hunnit se Aron känns det som. Så igår åt vi godmiddag, gick på en kvällspromenad, såg en film och åt gott. Vi kokade hemmagjord chokladsås och åt det med vaniljglass och bananer. Mmmm..

Idag ska vi fara en sväng till stan och shoppa. Sedan ska vi även prova att kolla på utomhusbion! Det ska bli intressant. Hoppas att jag inte fryser, ska klä på mig ordentligt. De visar Sameblod.

Igår anmälde jag mig till Tobiasregistret. Alla som inte har gjort det borde definitivt göra det. Det tog max 5 minuter att registrera sig och sedan behöver man bara topsa sig i munnen och skicka in. Lätt som en plätt!  Jag är redan med i Donationsregistret. Det är också jätteenkelt, där behöver man bara registrera sig.

 

Ombre

Lördagen var bra, vi blev kvar på Orangeriet efter middagen och spelade boule istället. Det var mys! Och just det, vi överraskade födelsedagsbarnet med hatt-fest! Alla hade på sig roliga hattar och hon fick en prinsesskrona. Vi tog dock av dem när vi gick och spelade boule.

Igår och idag jobbade jag. Jag måste bara säga att jag älskar mitt jobb. Igår for vi till deras stuga och åkte skoter, pulka och grillade. Idag var vi i stan och shoppade. I love it!

Här är en bild jag tog innan jobbet, tänkte så ni får se min nya hårfärg. 

Just nu är jag ute och promenerar hem från jobbet.