Jokkmokk på Pinchos

I fredags hade vi vår koagulationslaboration på NUS. Vi får typ ingen hjälp på laborationerna utan vi ska klara oss ganska självständigt, men det finns såklart några assistenter där men dem är inte till superbra hjälp. Dessutom pratar de dålig engelska. Men vi hjälper alltid varandra, och den gick bra! Träffen med Casegruppen efteråt gick också bra!

Min fredag var toppen. Det var hur gott som helst att äta på Pinchos. Det vill jag helt klart göra igen. Dessutom hade man ju trevligt sällskap, och det var supermysigt. Efteråt drog vi hem till oss och såg på film och åt popcorn & morötter. Det var en komedi som hette The Inbetweeners och den var väldigt pinsam och skum, men den var faktiskt ändå rätt bra. Man fick sig iallafall ett skratt eller två.
 
Jag rekommenderar starkt denna drink. Supergod!

Igår försökte jag ha en effektiv pluggdag, men blev det så? Nä. Nog pluggade jag allt nästan varenda sekund, men ingenting ville fastna. Det är som att jag står och stampar på ett och samma ställe.. Jag hoppas verkligen att det går bättre idag.

Idag är det tvättdag, och tvätttiden börjar 11:00 så snart ska jag springa ner till tvättstugan. Till middag idag ska vi prova göra något nytt som vi aldrig smakat, det ska bli spännande. Ni får se sen. 😁

Do u know what Torrlabb is?

Alltså i onsdags när jag kom hem från skolan hade Aron städat! Fyfan vad bäst han är. Denna kille alltså! ❤

Jag har inte sovit bra de senaste dagarna så jag har fått leva med huvudvärk om dagarna. Men det går. Snart är det helg så att jag får vila upp mig. Och kallt och vinter är det nu. Blä.

Igår hade vi en positiv föreläsare, han inledde föreläsningen med att säga "Det jag ska berätta om för er idag kommer hälften av er dö av". Och han pratade ju om hjärt- och kärlsjukdomar.

Idag har vi en koagulationslaboration. Sedan ska vi träffas i Casegruppen och börja på våra två torrlaborationer som ska redovisas nästa vecka. "Torr-labbar" är teoretiska labbar. Det var på förra kursen som jag för första gången någonsin stötte på detta, då vi också hade en torrlabb. Egentligen så gillar jag inte att labba så mycket.. Men men, det ska nog bli bra!

Ikväll ska vi (the Jokkmokk gang) på Pinchos och äta gott. Det kommer att bli trevligt.

Klubb Guld ⚜️

Aron hade sin sittning i lördags och han var "utklädd" till en wannabe rappare. Hahah. Här får ni se:

 
Han hittade världens fulaste byxor (enligt mig och Aron, förlåt alla ni som gillar sådana) när han var och shoppade sist, så han köpte dem till detta tillfälle. De var supervida och hade mönster på bakfickorna.

I lördags var jag med tjejerna och vi hade det supermysigt. Men Gud så mätt man blev, de hade ju fixat hur mycket godsaker som helst! Sedan for vi på Klubb Guld och där fick vi köa länge innan vi släpptes in. Men det var ingenting jämfört med vad andra fick köa, så det var bra att vi var smarta och for dit tidigt, för då behövde vi inte köa så jättelänge i jämförelse. För jag hörde att kön blev värre på kvällen. Det blev till och med "en ut - en in", det vill säga att de släppte bara in folk då folk gick. Så fullt var det. Så ni förstår ju att det var sjukt kul. Jag hade en toppenkväll!

I söndags blev jag och Aron bjudna på fika hos hans syster. Hon hade bakat kladdkaka och till det serverades sojagrädde, och det var supergott! 

Igår pluggade jag bara och såg lite serier. Samma sak idag. 

När det kommer till vädret så har vi fått vinter igen. Det har snöat nu några dagar och är kallt igen. Pust! Som jag längtar efter våren. 🌷