Bokstavssittning

Ikväll har Aron bokstavssittning. Det betyder att man ska klä ut sig till någonting som börjar på samma bokstav som sitt förnamn. Arons skulle alltså vara någonting på A, och det blev en After Eight! Vi kom på det ganska sent så det fick duga med en vitfärgad logga, då vi inte orkade fara in till stan och köpa en annan färg. Jag fick göra kostymen åt han, och jag blev ganska nöjd med resultatet måste jag säga! 😊
 
 
(Nej vi har inte klippt snett, den hade bara åkt snett på han. 😁 )
 

Ny 55" TV

Vi har köpt en ny smart-TV från LG och den är toppen!
 

Och favoritserien är på, Orphan black.

(Några bilder hade vi inte tagit av plasten på, heh.)

Home sweet home

I torsdags på eftermiddagen kom vi fram till Umeå. Vi åkte bil hit med Arons föräldrar. Direkt när vi kom hem så började vi packa upp, städa, fixa internet, handla och laga mat. På kvällen hälsade vi på Arons syster och firade henne i efterskott.

I fredags var vi på Avion och shoppade. Vi gick på IKEA och alla andra affärer där. Lunch på IKEA, mellanmål på Honeycomb och middag åt vi på Båtenbåten, där vi bokat bord sen ett tag tillbaka för att fira Lisa. Det var jättemysigt!

 
Igår shoppade vi på Ersboda handelscentrum och lunch åt vi på Frasses. Till middag var det taco-mys hemma hos oss och sen glass till efterrätt. Därefter for sällskapet hem till Lisa och idag åker de hem till Jokkmokk igen. Vi kommer att sakna er. ♡
 
 
Helgen har varit dyr, det har gått några tusenlappar. Vi har shoppat både kläder, saker på IKEA och en ny 55" TV! Den är vit och jag älskar vitt! Vi är supernöjda.