Om 100 år

I helgen har vi bara jobbelijobbat. Det har varit ganska fint väder, med inslag av nån regnskur. Men äsch, vad gör väl det om hundra år. 

I lördags kom Arons kusin med tjej och hälsade på. Men han skulle precis iväg och jobba så han hann bara träffa dem en kortis. 

Idag smakade jag för första gången grillad kebabspett. Det var svingott!

Imorgon fyller pappsi år! Grattis världens bästa pappa! ❤️ Så då ska vi fara dit och hälsa på, och vi ska samåka med syster och lilla systersonen. Längtar! 

 

Easy Elsie

I måndags efter jag solat klart och vi ätit middag så begav jag mig ut på en powerwalk. Men jag hann inte långt förrän jag stötte på syster, hennes kille och deras son, samt nästan hela hans familj. 😉 Vi lekte med lillen i parken och åt glass. Det var supertrevligt! 

I tisdags var det jättefint väder så jag solade jättemycket! Jag brände mig på bröstet, som vanligt. Efter lunch for jag med Matilda och Oskar till Polcirkeln och fikade. Därefter så raggade vi ett tag. Efter vi ätit middag så for vi på upptäcksfärd. Och då följde även Aron med. Vi kollade in Lancastern i Porjus, och på vägen hem Harsprånget. Sedan var vi helt slut och resten av kvällen spenderade vi allihopa framför en film. Det var en superbra dag!

 
I onsdags var jag med syrran, hennes kille och son. Vi for till Mattisudden, till en av Krilles släktingar, och myste på i finvädret. Lillpojken ville prova alla maskiner som fanns där, båten, vattenskotern och deras UTV. Så söt.
 
 
Middag åt vi med Arons familj, och på kvällen for vi allihopa till kyrkogården och hälsade på. Sedan for vi till Notudden och köpte glass som vi satt och åt vid älven.

Med andra ord så var mina lediga dagar suveräna!

Igår började jag jobba igen och så jobbar jag hela helgen. Vi åt grillat till middag igår och på kvällen efter jobbet myste vi ner oss och såg serier medan vi smaskade på körsbär och pringles.

Boden alive

I lördags drog vi till Boden jag och hjärtat. Vi åkte med Jesper för han skulle också dit. Det var trevligt! När vi kom fram så åt vi på Subway, det var supergott. Därefter gick vi en sväng på stan medan vi väntade på att min familj skulle bli klar. De bodde på Bodensia över natten, så de fick sig då en härlig hotellfrukost. Avis!

Därefter spenderades hela dagen med min familj. Vi gick på marknaden, tivolit och återigen marknaden. Vi köpte både munkar, slush, sockervadd och popcorn. Och sockervadden skulle tydligen vara en "liten", men den var då gigantisk! Vi tog en fika inne i stan, på Opalen. Middagen åt vi alla tillsammans på Take Off. Därefter storhandlades det på Coop och vi lyssnade på Simon Zion som uppträdde med några låtar, innan vi for hem till min familj. Vädret var halvbra, men framåt kvällen så blev det soligt och fint!

 
Vi sov över hos min familj till på söndagen och spenderade nästan hela söndagen hos dem. Vi fikade ute i solen, en massa kakor och munkar som de köpt på marknaden. Jag saknar dem redan!

Idag har vi betalat räkningarna. Det känns sådär lagomt kul då man inte ens utnyttjar det vi betalar nu över sommaren. Men jaja, det finns hemskare saker här i världen. Just nu ligger jag vid poolen på Arons sommarjobb och solar. Det blev riktigt fint väder idag! Jag jobbade till 16, och Aron började jobba klockan 16. Men det gör inget. Imorgon och på onsdag är jag ledig så då ska jag också sola och ha det gott. Ifall det är lika fint väder som idag vill säga. Men Aron han jobbar, hihi.