Påskäggsjakt

Femårskalaset var trevligt. Vi lekte, byggde ihop hans present, fikade, pratade och såg lite Kung Fu Panda. Till middag åt vi på restaurang. Yngsta lillebrorsan tog den maffigaste pizzan, men den orkade han inte äta upp såklart. 😉

 
Innan vi begav oss hemåt så storhandlade vi också, och då var småsyskonen så söta och ritade teckningar.
 
 
I helgen är näst äldsta brorsan med familj på besök, och idag kom även syster med familj. Så vi har lekt och så. Sen så har vi även letat påskägg såklart! Jag fick också ett, det rosa. 😁 De var riktigt ordentligt gömda, de tog ett tag att hitta. 
 
 
Nyss åt vi gomat och snart blir det jordgubbar och glass. Mumma.

Stugliv

Vi har ätit gott och haft det mysigt här i stugan. 

Igår gick vi en sväng längs sjön och sen satt vi oss och solade. Vi har tryckt i oss både det ena och det andra, souvas, grillat, chips, godis och glass. Sen så har vi spelat mycket kortspel, mest Chicago. Det var jämt till att börja med men sen drog Oskars mamma iväg och blev tillslut ”helgens” segrare. Sen spelade vi även Trivial Pursuit Party. Det var jätteroligt!

 
Imorgon ska jag och min familj på födelsedagskalas hos brorsonen, det ska bli supermysigt.

Vi far till stugan

I måndags var jag barnvakt åt småsyskonen ett tag, men precis som pappa sa så behövdes det inte. De börjar bli så stora och de tar hand om varandra. Sedan for jag till Jokkmokk igen och spenderade kvällen framför tv:n med Matilda. Idag har vi hälsat på hennes farmor, där hon bjöd på lunch och fika. Mums! Sen såg vi nån serie innan vi gjorde oss i ordning för stugan. 

Vi åt middag på thairestaurangen innan vi for och storhandlade. Vi ska klara oss i några dagar här i stugan. 

 
Nu är vi i stugan och försöker få upp värmen i huset. Den börjar komma sakta men säkert, så vi öppnade nyss en vinflaska och nu ska vi spela nå sällskapsspel.