Examen och tentamen

Guud vad underbart!

I tisdags var vi på Lisas examensceremoni, därefter minglade vi, fikade och sen tog vi det lugnt en stund innan det var dags för finmiddag på Harriets. Det var verkligen en underbar dag! Och exotisk värme var det också.

 
Igår skrev jag ÄNTLIGEN tentan. Den gick sådär, vi får se när resultatet kommer. Men så otroligt skönt att den är gjord iallafall. Efteråt slog vi oss ner på gräset utanför skrivsalen och firade. Sen for jag hem en sväng innan jag mötte tjejerna för att fira med pizzahäng (och bad för endel) vid Nydalasjön. Därefter drog vi tillsammans till tentafesten inne i stan. Det var en gårdsfest med kubb, fotboll, badminton och grillade marshmallows. Det var verkligen ett underbart firande!
 
 
 

Balkongväxt

Jag sitter ute på en filt och pluggar EKG i solen. Jag har skurit lite frukt som jag har med mig och en vattenflaska fylld med isvatten. Livet är bra. 🙌

Idag är sista pluggdagen, för på onsdag skriver jag tenta. Jag pluggar aldrig dagen innan, så imorgon ska jag bara gymma, gå på Lisas examensceremoni, fika och äta finmiddag med Arons familj på restaurang.

Vi har bytt tillbaka till den gamla växten på balkongen nu, fast vi gjorde det finare och fyllde krukan med vit sten.

Balkongen i sin helhet.
Första växten, vi pulade bara ner stjälkarna i krukan. 
Andra växten, vet inte varför jag aldrig tog en bild på den när den var ute på balkongen.
Första växten fick åka ut igen, men nu upppiffat med stenar. 

Nya kläder

Har tagit lite mer pauser i tentapluggandet. Har klippt mig och varit och shoppat i stan. Både jag och Aron kom hem med en del kläder, vi fyndade! (Älskar min nya bikini, se bifogad bild). Vi hade även en photoshoot i en park i stan då jag tyckte Aron behöver en ny profilbild. Vi fick en massa fina bilder, han ska bara bestämma dig för vilken han vill ha. Men ni får se en iallafall. 

 
Vi lunchade/fikade även på Espresso House och det var gott! Förutom den nya juicen jag provade.. Det var rödbeta och ingefära i. Rekommenderas inte. Men det var kul att testa.