Finsittningen

Nu har jag tid att lägga upp bilderna på mig och älsklingen från i lördags, så här kommer dem!

 
Temat var venetianskt maskeradbal, därav maskerna. Det var superroligt!

Gårdagens inlägg skrev jag i all hast, så jag glömde bort att skriva att jag och älsklingen var och julshoppade i fredags. Vi tog även en fika på Expresso House. MUMMA säger jag bara. Dessutom var det helt sjukt mysigt, I wanna do it again.

Idag skrev jag dugga och det kändes superbra! Det var dock nervöst att hitta dit för att jag aldrig har varit där, så jag for i god tid innan. Det var på Östra Paviljongen, där alla prov skrivs. Man var även tvungen att vara där en kvart innan för att dem är stenhårda där med tider (och allt!). Men det var lätt att hitta, och duggan den var också lätt. Skönt!

BMAs finsittning

(BMA = Biomedicinsk analytiker. Det som Aron läser till.)

Igår var vi på Arons finsittning som hölls på Rex. Det var en supertrevligt kväll med många goa människor. Det var otroligt god mat och superfint. Bilder på oss (jag och hjärtat) kommer senare. Men har några andra bilder att bjuda på.

Vi blev väldigt överraskade båda två då Aron vann ett av de fyra priserna som delades ut. Han vann priset för "bästa utklädnad" som han hade haft under nollningen. (Ni vet hans fina gröna drakdräkt som jag tror att många av er sett.) Så det var jätteroligt! Och de andra tre priserna vann hans polare. Superkul ju!

Aron när han fick gå upp och ta emot priset av generalerna (i vitt).
 
Prisdeltagarna. Det saknas en, men han var inte där :( 
 
Nu måste jag sova så att jag är ordentligt utvilad imorgon. Jag har nämligen dugga. 

Julbak

Idag bakade jag lussekatter och en saffranslängd med vaniljfyllning. Aron blev glatt överraskad när han kom hem till doften av nybakat. (Och ja, jag är inte så jätteförtjust i russin, men pärlsocker gillar jag!)
 
 
Nu har jag lite att smaska på medan jag pluggar till duggan som är på måndag.