Första dagen

Jag har haft fullt upp med flytten så jag har inte haft tid att skriva något på bloggen, sorry! Det blir inga bilder på lägenheten denna gång eftersom att det fortfarande är mycket kvar att göra. Men sen när det är klart ska ni få se. Det är verkligen jätteroligt att inreda och fixa i sitt alldeles egna hem, men det är dyrt.
 
I torsdags for vi tillbaka till Jokkmokk och lastade släpet. På fredagen var vi med vänner hela dagen och natten. Det var supermysigt och jag kommer att sakna allihop. Tidigt på lördagmorgon drog flyttlasset och vi till Umeå. Därefter har dagarna bara bestått av att packa upp våra saker och handla sånt vi behöver.
 
Igår och idag har det varit soligt här i Umeå och jag hoppas verkligen att finvädret håller i sig. Idag var min första dag på universitet, jag var lite nervös men det gick bra. Vi träffades i kårhuset och fikade och pratade och jag gick med i studentkåren. Jag hade dock aldrig hittat dit om det inte vore för Aron. Han visade mig vars det låg. Han hade nämligen rundvandring igår med sin nollningsgrupp och de har samma studentkår och därmed kårhus som oss.
 
Nu tänkte jag fixa lite till i lägenheten innan jag ska ner till Universitetssjukhuset och träffa min nollningsgrupp. Vi ska fika och ha rundvandring. Det ska bli kul, men jag är lite nervös. Det är bara en massa nya ansikten och man vet aldrig om man hittar nån vän. Men hittills har alla varit jättetrevliga!

Måndagar är bäst!

Jag hade världens bästa dag igår. Jag spenderade den med de människor som betyder mest för mig. Dagen började med att vi (läs Aron) fixade internet till vår lägenhet. Därefter drog vi till gymnasieskolan och hämtade upp min lillebror och drog därefter till syrran och hälsade på henne och lilleman. Efter ett tag kom även Kristofer hem, så vi hade tur och hann träffa alla tre. Där blev vi bjudna på fika och bara svamlade på och lekte med lillpojken. Därefter skjutsade jag och Aron brorsan till bussen och sedan for vi till Aron och åt middag med hans föräldrar. Sååå mysigt!
 
 
Därefter var jag med världens finaste bästis Matilda. Vi promenerade först och sen raggade vi. Därefter satt vi bara hemma hos henne och myste på och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi såg även på idol och därefter kollade vi på några Youtube-klipp. Fyfan så jag kommer att sakna henne ♡
 
Idag ska vi fara hem till Vuollerim i några dagar och vara med min familj. Det ska bli supermysigt.
 

Dammsugare och lampor

Idag var Arons mamma i stan och köpte en helt ny dammsugare åt oss som vi ska få. Jag har verkligen världens bästa svärföräldrar ♡ En dammsugare är inte speciellt roligt att lägga pengar på och samtidigt är det ett tråkigt måste. Så det var verkligen jättesnällt! Jag har även köpt en begagnad maskroslampa idag, den från IKEA som är 80 cm. 

Vi glömde bort det här med belysning när vi flyttade in, vi hade inga lampor alls. Så första natten i lägenheten var väldigt mörk. Som tur var så fanns det spotlights i köket, en lampa i badrummet och sist men inte minst, ficklampor på mobilerna. ;)

Igår så beställde jag även en kristallkrona från InWhite4You. Den är så fin och jag längtar så tills jag får hänga upp den!