Förkyld

Jag har inte haft tid att skriva då jag varit sjuk och använt alla mina krafter till att orka plugga så att jag ska ligga i fas.
 
Min förkylning blev bara värre och värre och så fick jag jätteont i nedre revbenen. Jag kunde knappt hosta för att det gjorde för ont. Så i fredags for jag till vårdcentralen och där fick jag först träffa en sköterska men hon skickade vidare mig till läkaren. Och som jag trodde hade jag hostat till mig en spricka i revbenet samt kört slut på min diafragma så att jag hade en form av "träningsvärk". Hade även fått nån aggressiv bakterie (minns inte vad han kallade den). Det hela slutade med att jag fick recept på ett kraftigt antibiotika samt Cocilliana.
 
Idag kan jag säga att jag mår betydligt bättre. For till och med och handlade på Ersboda centrum en sväng idag. Gubben min har varit flitig idag och fixat upp vår helkroppsspegel i hallen och taklampan i sovrummet. Så snällt!
 
Igår bakade jag en vit kladdkaka med hallon som jag överraskade Aron med när han kom hem.
 
Innan tiden i ugnen.
 
Voilà! Vit kladdkaka med hallon!

Badrummet

Min förkylning har blivit värre så det har inte varit någon aktivitet för min del. Bara plugg plugg plugg. Det vill säga så mycket jag orkar, för jag är inte kry alls.
 
Det börjar sakta men säkert att ta sig i lägenheten. Nu tänkte jag presentera vårat badrum! Här får ni bilderna:
 
 
Måste bara påpeka att soptunnan och tvålpumpen är i samma guldiga färg. Det är bara ljuset som ger en illusion, då tvålpumpen står i jätteljust sken (från fönstret och lampan) och soptunnan står i skuggan.

Läkarprogrammets finsittning HT16

Igår hade vi äntligen finsittningen. Först var vi på en förfest som var jättefin, vår värd hade fixat en massa tilltugg och bubbel.
 
 
Finsittningen hölls i vårt kårhus och den började 18:00 och höll på till närmare 22:00. Mellan och under måltiderna spexade äldre terminer, vi sjöng och prisutdelningar ägde rum. Vi vann inte årets nollegrupp men det gör ingenting. Det som spelar roll är att vi kommit varandra närmare och att vi haft riktigt roligt under dessa tre veckor.
 
Till förrän var det Västerbottenpaj.
 
 
Till varmrätt var det fläskfilé, potatisgratäng och sås.
 
 
Till efterrätt var det chokladkaka med grädde.
 
 
Det var även en fotograf på plats som tog fina bilder på oss (och fula).
 
 
 Det var en supertrevlig kväll!