Besökt mormor ♡

I fredags bestämde jag mig för att fara och hälsa på mormor. Så efter skolan fick jag skynda mig att packa och fixa innan det bar iväg norrut.

Bussresan tog 6 timmar och det var en expressbuss, så på hemvägen kommer det ta en timme längre.

Jag hade världens bästa helg känns det som. Att få se och träffa mormor gjorde mig så glad. Hon är världens gulligaste och snällaste människa. Så det är tråkigt att behöva fara härifrån. Många i min familj kom också upp och hälsade på, däribland mina föräldrar, småsyskon och storebrorsan och hans flickvän och dotter. Så jag fick även träffa dem vilket var helt underbart. Jag kommer sakna allihopa!

Bra och dåliga nyheter

Vi börjar med de bra nyheterna: Aron fick tillbaka sin tentamen i början av veckan och han fick VG på den! VG är det högsta betyg man kan få. Jag är så stolt över honom. 
 
De dåliga nyheterna är: Min mormors cancer går inte att behandla mer så hon har inte så länge kvar att leva. Jag är jätteledsen över detta, men jag vill ändå inte prata om det med någon, så jag försöker hålla masken. Jag vill inte tänka på det för då blir jag så ledsen. Så jag försöker sysselsätta mig så att jag tänker på annat, t.ex. plugga stenhårt. Eller som idag då jag bakade chokladmuffins med chokladbitar. 
 
Det blev 18 st, men dessa var de enda fina.
 
Det gör även så att jag sover dåligt om nätterna och har extrem huvudvärk på grund av detta. Men Aron stöttar mig och är min klippa varenda dag. Idag blev jag överraskad med världens finaste bukett rosor när jag kom hem från skolan. Han är bara för bäst.
 
 

Taggad!

Nu i helgen har jag vilat och taggat mig själv på att plugga och avklara denna kurs, så bring it! Nu är jag redo inför en ny match med böckerna. (Som för övrigt är väldigt många). 

I lördags var vi hos en av Arons kurskamrater och där myste vi på och spelade spel m.m. Vi var ett litet gäng från Arons klass där. Det var mycket trevligt!

I söndags bakade jag chokladbollar, mumma!

 
Till middagen den dagen gjorde vi en rödbetspaj och till det åt vi världens godaste sallad (den var världens godaste för att det var kikärtor i, och ja jag har blivit besatt av kikärtor nu).

Idag pluggade jag på med all medicinsk terminologi som vi ska lära oss. Pust!