God mat och fika

Finmiddagen hos Matilda och Oskar var jättemysig. Vi spelade en massa roliga spel efteråt också. Vi åt rensteksröra på toast till förrätt. Fläskfilé med krämigt täcke, kroketter, fetaostsallad och vitlöksbaguetter till varmrätt. Till efterätt åt vi vit choklad pannacotta med passionsfrukt.

 
Dagen idag började med att vi tog en fika tillsammans; jag, Matilda, Melissa och First. Det var trevligt! Därefter for jag och Aron till systeryster och hälsade på. Där fick vi mer fika och så busade vi med pojken. Ikväll har jag varit med Matildis och sett film och myst på.

Morgondagens planer är fortfarande oklara.

Trerätters hos bästis

Igår kom faster på besök, det var supertrevligt! Och jag hade fel, brorsan hade inte kommit. Men till nyår dyker han nog upp, så jag hinner nog se han innan jag far hem till Umeå igen.

Idag lånade vi pappas bil och for tillbaka till Jokkmokk igen, för ikväll ska vi äta trerätters ett gäng hos Matilda. Det var inte det bästa vädret att köra i, det var mörkt, snöade och var inte skottat på vägarna. Dessutom möter man nästan alltid en ren så man måste vara på sin vakt för det också. Men vi klarade oss helskinnade.

På nyår vet jag inte vad vi har för planer ännu, men vi får väl se.

Julen 2017

På julafton kom syster, Krille, Sakarias och Krilles mamsi och firade jul med oss. Det var trevligt! Vi såg Kalle, fikade, åt julmat och fick besök av tomten såklart. Alla syskonbarn var så söta och glada. 

 
Juldagen spenderades i Jokkmokk med tjejorna, och det var mys! Idag har jag haft bakismys med Matilda, love it!

Tidigt på morgonen imorgon så åker vi till min familj i några dagar. Äldsta brorsan och lillkillen (som inte är så liten längre) har nog kommit nu, och jag vill hinna träffa dem. Och näst äldsta brorsan med familj ska åka hem, och jag vill hinna se dem en sista gång. Längtar!