28 oktober 2017

För nån dag sen snöade det så att det la sig på backen. Men nästan allt har smält bort nu, för det har varit varmt och regnat.
 
Aron skrev tenta i fredags och det kändes bra. Sköönt! Längtar till min tentamen som är på fredag. Mindre än en vecka kvar nu. Yey!
 
För nån dag sen gjorde vi färskostfylld köttfärslimpa. En av limporna lindade vi dessutom in i bacon. Fyfasen så gott det var!
 
 
Igår kväll var vi ett gäng hos Tobias och hade det gött. Det var trevligt! Nu ser vi på Stranger Things, som jag har längtat! 
 

Histologitentamen

Idag hade jag tentamen i histologi. Och jag nailade den! Jag hade alla rätt. Wihooo! För er som undrar hur den går till: man får blindade preparat (alltså okända preparat, de är bara märkta med siffror). Sedan ska du titta på preparaten i mikroskop och komma fram till vad det är för vävnad. 
 
Nästa fredag har vi den skriftliga tentamen på vår otroligt feta kurs (46,5hp). Jag vill egentligen göra bort den nu. Blir bara stressad av att ha så mycket tid kvar. 
 
På måndag ska jag träffa mamman till en liten flicka som jag troligtvis ska börja jobba hos. Längtar!
 
Nu ska jag fira med glass i stora lass. Förresten så älskar jag den här pistageglassen, men Aron tycker inte om den. Han är knäpp, inte jag.
 
 

Första snön

Idag kom första snön! (Som jag har sett iallafall, men nån sa att det snöat igår). Men den smälter bort direkt. Den här bilden är från i morse då det iallafall hade lagt sig lite.
 
 
Sen så var det så att jag tänkte jubla och vara glad över mina långa naglar idag. För jag brukar inte lyckas få dem såhär långa. Jag brukar alltid lyckas knäcka en, så att jag måste klippa ner alla. Och gissa vad jag inte gjorde idag om inte just det! Men det är ju småpotatis förstås. Det finns ju värre saker här i livet. Men jag måste erkänna att det sög.
 
Från i fredags, med favoritklockan på.
 
Ikväll vid 23 kommer älskling hem! Wihoo! Som jag saknat honom ❤️