Middagsbjudning

Helgen med Aron och hans familj var mysig. De bjöd på middag, vi bjöd på middag, vi shoppade och fikade på en juicebar i stan (svingott!).
 
 
Sen har jag och hjärtat sett film, myst och promenerat. Idag såg vi en anka i en vattenpöl. Sen så har vi tagit ut balkongmöblerna idag. För snart får vi besök av Arons polare och imorgon är det Valborgsfirande hos oss.
 
 
 

27 april 2018

Jag går på föreläsningar, dricker chaithé från min nya termos, pluggar och sover om dagarna. Jag har faktiskt inte lagat mat på typ en vecka då jag lagade världens största lasagne och alla matlådor blev fyllda med mat. 
 
 
I förrgår åt jag på restaurang med pappa, han bjöd på efterrätt också. Jag är såå tacksam att han var här, det är så skönt med sällskap. Och apropå sällskap så kommer Aron och hans familj idag, jippie!!!
 
 
Därför städade och tvättade jag igår. Heh

Preklin VT18

I lördags var vi på förfest hos Felicia. Där spelade vi charader och hade det supertrevligt. Själva preklin-festen hölls på Fabriken, som ligger på Strömpilen. Det var awesome! Jag hade en ny klänning i en härlig färg (syns nedan), som var asymmetrisk/hade en slits typ? Den var cool iallafall, lovar. 😁
Och jag kände mig så fin så jag tog nån selfie innan jag drog till Felicia. Bilden blev jag så nöjd med att jag faktiskt bestämde mig för att ha den som profilbild på Facebook. Det var ändå dags att byta.
 
 
Jag jobbade igår och det var liiite synd. För pappa har kommit och ville ses. Men vi får ses imorgon istället. 
 
Igår målade jag naglarna (det var år sedan sist).