Finsittning 2017

Här är bilderna från finsittningen. Den första har Arons syster tagit hemma hos oss, tack. ♥️  De övriga har finsittnings-fotografen tagit.

 

Vi har köpt julgran!

I helgen var Arons föräldrar här och vi shoppade en massa. Vi köpte bland annat en julgran! 🎄

 
I lördags var vi på finsittning och det var så trevligt! Ni får bilder sen. 

Sen i söndags så julpyntade och julbakade jag och hjärtat. Vi vet att det är lite tidigt men vi hade ett bra skäl. Vi skulle nämligen ha lite julmys och fika hos oss i veckan. Men idag bestämde vi att skjuta på det någon vecka, för att alla skulle kunna vara med. Men jag klagar inte, för julpynt är så mysigt!

 
Det blev både lussekatter, knäck och bräck. Mmmmm.
 

Bettan 🚗

Pappa hjälpte mig att sälja min bil i höstas, min första egna bil. Jag kommer att sakna den gamle godingen. Nedan följer lite bilder på Bettan. Jag hade angel eyes som man kunde ändra färgen på också, men tyvärr tog jag aldrig något foto med dem på. 
 
 
Men den hade gått långt och jag behöver ingen bil just nu. Nästa bilköp blir väl om något år, någon gång då en kan behövas. 
 
Både igår och idag har jag jobbat direkt efter skolan. Så jag har inte pluggat någonting. Imorgon ska vi hänga med Arons familj hela dagen och på kvällen ska vi på finsittning. Men nu är det idolmys för hela slanten.