29 mars 2017

Jag glömde ju att säga att jag fick en tidig födelsedagspresent av Arons familj i helgen då de var här. Det var ett sällskapsspel. Det är det första och enda spel vi har nu (förutom en kortlek). Och vi har länge försökt hitta ett spel som vi velat ha och så har vi dragit oss lite för att köpa ett. Men i helgen så pratade vi om sällskapsspel och då tipsade Arons syster om detta, och det lät skitkul! Så då ville vi ha det. Sedan på lördagen när vi åt våfflor hos Arons syster så överraskade de mig med en present och ett födelsedagskort. Och där i låg spelet! Superglad blev jag, tack!

 
Det ska vi spela nästa gång något kommer på besök.

Igår gick jag och Aron på en prommis. Och då träffade vi på en massa ankor. Det var supermysigt! Det var jättelänge sedan vi tagit oss tiden att promenera tillsammans. Man har haft så fullt upp. Såklart hade vi finvantarna på.

 
Idag ska Aron klippa sig, spännande! Ni (och jag) får se sen. Ikväll ska jag på tjejkväll, vi ska mysa och äta gott. Egentligen hade vi tänkt ha det i helgen men Sara skulle hem då, så då flyttade vi det till mitt i veckan. Men det gör ju inget, det funkar lika bra. Det är ju lill-lördag.

Imorgon har Aron tentamen. Men det ska nog gå bra! Han klarar det ju alltid galant.

En massa besök ♡

Oj oj oj vad denna helgen och veckan har varit underbar! Jag har både fått träffa min pappa och Arons familj, men även gamla kompisar från Jokkmokk som hälsat på & nya kompisar här i Umeå. Jag blir så glad! ♡

I fredags shoppade vi med Arons familj i många många timmar, från öppning till 17:00 då vi var tvungna att avsluta för att vi hade bokat bord på Pinchos. Och det var sååå gott! Efter Pinchos så skiljdes vi åt för att vi hade bestämt träff med Jokkmokksgänget. ♡ Vi (jag, Aron, Cindy, Hannah, First, Ellen och Fabian) var hos oss innan vi drog till Origo och dansade fötterna av oss. Jag hade en sådan värk i fötterna på lördagen så att jag knappt kunde gå normalt. Dem var så ömma och svullna. (Var nog p.g.a. en kombination mellan en hel dags shopping och en hel natts dansande). Jag hade en supertrevligt kväll och det var såå roligt att träffa allihop!

En fika på Café Victoria.

Mysmiddag på Pinchos.
 
Shoppingen fortsatte dagen efter, men denna gång på Avion. Vi började med IKEA och sedan gick vi på de andra affärerna i gallerian. Vi åt lunch på IKEA, men även Frozen yoghurt på Honeycomb. I love it! Det var jättemycket människor på Avion, men det var nog för att Wiktoria skulle spela mitt på dagen/eftermiddagen. Efter shoppingturen så var jag och Aron så slut så att vi somnade. Till middag skulle vi äta våfflor hos Arons syster. Supermysigt och gott var det! Sedan storhandlade vi på Coop Forum innan vi for till oss och myste ner oss framför TV:n med godis och popcorn.
 
Bild från (nästan) allt strössel på Honeycomb.
 
Plugget har ju dock kommit i kläm i veckan. Jag tror att det var senast i onsdags som jag pluggade.. heh.. Och så pluggade jag lite idag också förstås, men det var så otroligt lite som blev gjort, för min hjärna var utbränd. Så det räknas knappt. Så nu är det stenhårt fokus på plugget ett bra tag framöver.

Jag önskar dock att det fanns fler timmar på en helg, för jag känner att jag gärna hade varit några fler timmar med allihopa. Tack för allt allihopa! Helgen har varit fantastisk! ❤

Frågesport

Det blev lite ändrade planer i torsdags. Pappa fick ställa in och bokade in dejt med oss på tordagkvällen istället. Det passade bra för då så jag hann på bion i onsdags utan att behöva stressa. Vi träffades på Wayne's innan filmen och därefter köpte vi godis på Hemmakväll innan vi drog till bion. Bion var jättebra!

 
På torsdagen kom då äntligen pappsi och han bjöd oss på Eurasia i stan. Där blev vi i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var helt underbart! Det var tråkigt att behöva skiljas åt igen..
 
 
Idag kommer Arons föräldrar på fika och sedan ska vi till stan och shoppa hela dagen. På kvällen blir det middag på Pinchos. Mumma!

I onsdags i skolan så hade vi frågesport om Endokrina organ och Gastrointestinalsystemet. Och min grupp vann 2 av 3 deltävlingar! Och för varje deltävling vann man en chokladkaka. Så vi vann totalt två stycken. Och sedan vann vi hela frågesporten också och det priset var varsin baguette i KBC fiket. Världens bästa casegrupp ♡