Vuxenpoäng

Vuxenpoäng, check! Fööööör jag öppnade ett ISK-konto igår! Jag har delat upp pengarna i lite olika fonder för att få större riskspridning. Har länge tänkt göra detta men aldrig haft tid.

(Dessutom har vi rengjort filtrena till spisfläkten)

I tisdags skrev Aron tenta, och det kändes bra. Dutti ♥️

Igår gjorde babe och jag hemmagjorda hamburgare, de var fett goda. Idag hade jag simulatorövning i skolan. Det var en jävligt avancerad docka som hade haft hjärtinfarkt och som vi skulle rädda livet på (för han var nu medvetslös och hade lungödem). Så då fick vi verkligen använda våra kunskaper i cirkulationsfysiologi. Nu ska vi se Suits och dricka té, samt försöka stå ut med våra värkande hjärnor.

 
 

Ticket to ride

Haha fyfan jag och Aron köpte hur mycket snacks i veckan/helgen så det är inte klokt. Sedan så var jag med tjejerna och hade spelkväll i lördags och då åt vi också en massa onyttigt. Spelet Ticket to ride var huuuur kul som helst. Rekommenderas!

 
I fredags var det partaj hos grannen, så vi var där. Och där träffade vi en massa vänner!

Igår var det stortvättning och städning på schemat. Plugget gick sådär. Jag kände mig hängig, trodde att jag höll på att bli sjuk. Men idag mår jag bättre.

Kinabron

Det händer inte mycket här alltså. Det har regnat för fullt i flera dagar. Vi har bakat rödbetspaj, varit i stan, shoppat en massa kläder (jag) och promenerat kring Nydalasjön. Vi gick över Kinabron, den är så fin!

 
Idag är det äntligen torrt. I eftermiddag ska Aron på EPP och ikväll är det nog spelkväll hos Tobias. Men vi får se.
 
 
Vi har haft idolmys typ varje kväll den här veckan. I love it.