Bastu

I lördags blev jag bjuden på belgiska våfflor till brunch hos Felicia. Vi var ett stort tjejgäng och det var en sån himla mysig lördag. Satt och surrade i flera timmar gjorde vi också. Jag glömde ta en bild, sorrry.

I söndags jobbade jag heela dagen. Sen på kvällen bastade jag och hjärtat, så mys! 

Den här helgen har verkligen varit kanonbra! Nästa helg är det Jokkmokks marknad så jag funderar starkt på att fara hem, men har inte riktigt bestämt mig än. 

Mitt EKG

Här är mitt EKG från laborationen vi gjorde i veckan, jag har ingen P-våg som ni ser. Men hon som höll i laborationen tog en kopia och skulle höra av sig om det var något att oroa sig över. 

Idag klippte jag Aron. Här får ni ett smygfoto som jag tog på han nyss. 

 
På dagen var han borta (hämtade tentan (som han fick VG på förövrigt), hos en kompis och gymmade) och när han kom hem så hade han köpt en bukett rosor till mig! Han påstod att det var för att jag klippt han, men det är bara ursäkter. 😉 Sen så hade han ju köpt godsaker också, som jag älskar! 😁 
 
 
Nu ska vi mysa ner oss i soffan med varsitt glas vin, ciao!
 
 

Gymgrossisten-leverans

Jag tog helg nyss, wiho! Härnäst väntar mat, plugg och träning. Jag har fått mina träningsband från gymgrossisten nu. Så det blir att prova dem idag.

 
För nån dag sen gjorde vi Flygande Jakob till middag, den blev en aning stark men det var såå gott!
 
 
Idag hade vi laboration i skolan, vi tog EKG på varandra och kapillärprov. Det var faktiskt jättekul!