Tentaplugg

Jag bara pluggar och pluggar. Och trött på det blir jag. Fy! Nu vill jag skriva tentan så att jag kan ta sommarlov. Aron ska skriva sin tenta imorgon, lyllo! Jag skriver min på lördag.
 
 
Nyss kom några av Arons bästa vänner från Jokkmokk, dem ska vara här hela helgen och sova hos oss. Det är ju brännbollsyran! Ska bli så kul!
 

Sista diagnosen

Att kunna äta frukost ute på balkongen i solen, det är life.

 
I söndags gjorde vi en supergod sallad till middag, vi hade i kidneybönor, vita bönor, kikärtor, linser, kyckling, romansallad, majs, gurka, grön och röd paprika. Jag dog så god den var. Den ska vi göra igen! 
 

Idag hade vi vårat sista diagnostiska prov, och det gick mycket bättre denna gång! Wiho! Det kanske ändå kommer att gå vägen det här. Men man ska inte lova för mycket. 

 

Fruktpromenad 🍍

Igår gick vi på en kvällspromenad i solen runt Nydalasjön jag och hjärtat, det var mysigt.

Senare på kvällen såg vi på vår favoritserie Prison Break och åt gott! Vi hade köpt galiamelon, ananas och en "nyttig" glass på vägen hem efter promenaden. Mumma!

 

Just nu sitter jag och väntar på fläskfilén, hasselbackspotatisen och baguetterna som är i ugnen. Längtar otroligt mycket, för jag är vrålhungrig.

Annars så gör jag inte så mycket annat än att plugga till tentan. Och det känns bättre inför tentan nu! 

Och Aron han tentapluggar han också. ♡