Munkar med hål i

I torsdags var brandkåren och hälsade på. De kollade brandlarm och gav information om hur man ska göra vid brand. 

I fredags for vi på Ersboda handelscentrum och köpte godsaker till kvällen (då vi såg film) och även till lördagskvällen då vi bjöd över Arons polare att kolla på Eurovision med oss. Så vi åt gott och hade det trevligt. Det var synd att Sverige inte vann.

Idag i skolan hade vi palpation, askultation och perkussion. Vi fick lyssna på lungor och rita ut lung- och pleuragränserna på varandra. Sedan så fick vi öva på att ta blodtryck. Det var lärorikt, som alltid! Vi har mer sådant på torsdag. Annars har jag väldigt mycket självstudier så jag sitter bara och pluggar hemma i lägenheten hela dagarna. Tur att det är intressant. I veckan har vi vårt fjärde och sista progresstest, som är små prov man får göra hemifrån och man måste få godkänt på dem för att klara kursen. För varje gång har godkäntgränsen höjts och i veckan är godkäntgränsen 80%, men jag klarade det på första fösöket. Wihoo! (Man har 7 försök på sig, ett för varje dag i veckan). 

Just nu ser vi på en serie som heter Tretton skäl varför, och den är såå bra! Till det sitter vi och mumsar på munkar som vi köpte idag.

 
 

Kommentera här: