Jokkmokk på Pinchos

I fredags hade vi vår koagulationslaboration på NUS. Vi får typ ingen hjälp på laborationerna utan vi ska klara oss ganska självständigt, men det finns såklart några assistenter där men dem är inte till superbra hjälp. Dessutom pratar de dålig engelska. Men vi hjälper alltid varandra, och den gick bra! Träffen med Casegruppen efteråt gick också bra!

Min fredag var toppen. Det var hur gott som helst att äta på Pinchos. Det vill jag helt klart göra igen. Dessutom hade man ju trevligt sällskap, och det var supermysigt. Efteråt drog vi hem till oss och såg på film och åt popcorn & morötter. Det var en komedi som hette The Inbetweeners och den var väldigt pinsam och skum, men den var faktiskt ändå rätt bra. Man fick sig iallafall ett skratt eller två.
 
Jag rekommenderar starkt denna drink. Supergod!

Igår försökte jag ha en effektiv pluggdag, men blev det så? Nä. Nog pluggade jag allt nästan varenda sekund, men ingenting ville fastna. Det är som att jag står och stampar på ett och samma ställe.. Jag hoppas verkligen att det går bättre idag.

Idag är det tvättdag, och tvätttiden börjar 11:00 så snart ska jag springa ner till tvättstugan. Till middag idag ska vi prova göra något nytt som vi aldrig smakat, det ska bli spännande. Ni får se sen. 😁