Megazone

I förrgår kom mina älsklingar. Men då var det rätt sent så vi pratade bara en stund och sen gick vi och la oss. Meeen igår var vi på Avion och shoppade. Lunchen åt vi på IKEA. Sen for vi en snabbsväng på Ersboda handelsområde innan vi for hem. Mysig dag!
 
Till middag åt vi hemmagjord pizza, mumma. Efter det for vi till Megazone, för vi hade bokat tid på Fortet! Det är ett svinroligt spel. Det är litegrann som fångarna på fortet (endel rum iallafall). Man ska få så mycket poäng som möjligt på 2 timmar och det finns flera flera rum att prova på. Endel är kluriga medan andra är mer fysiskt krävande. Vi var grymma! De som inte provat det nån gång borde absolut göra det. 
 
Vi kom till Megazone lite innan vår bokade tid och passade då på att spela lite i Arkadhallen. Precis innan vi for hem efter Fortet spelade vi lite till. Det var också roligt! Dessutom har jag lite bilder därifrån, men tyvärr inte några från fortet för vi låste in våra mobiler och alltihop (för man vill ju inte tappa eller mosa den då man klättrar, hoppar eller krälar etc.)
 
Matilda & jag körde dance-battle. Sen tog Oskar och Aron över.
Bästa vän och pojkvän spelar medan jag dricker slush. 
 

Kommentera här: